Smooth skin, confident soul.

Laserontharing

Ontharen geeft je zelfvertrouwen een boost én helpt je meer comfortabel te voelen in je eigen huid. Dankzij onze diodelaser is het ontharingsproces haast pijnloos en bereiken we een resultaat vanaf de eerste sessie. Ontdek hieronder wat de voordelen zijn en hoe het werkt.

hero ontharing

Waarom laserontharing

Voordelen van laserontharing

Pijnloos  

De behandeling is vrijwel pijnloos, het geeft enkel een lichte sensatie. Zo geniet jij van een gladde huid zonder de pijn van traditionele methodes zoals waxen.

Alle Huidtinten En Haartypen

Effectieve resultaten voor een lichte of donkere huid én grof of fijn haar. Stuur gerust een berichtje voor persoonlijk advies.

Snelheid

De behandelingen zijn super snel en efficiënt. Zelfs voor de grotere zones van het lichaam zie je resultaat vanaf de eerste sessie.

Gehele Jaar Door

Laseren kan het hele jaar door, zo kan jij continu genieten van een gladde huid. (Let op: het is niet aangeraden om na een laserbehandeling direct in de zon te gaan liggen zonder bescherming.)

Mijn werkwijze

Pijnloos en effectief

Laserontharing gebruikt een intense lichtpuls om de haarwortel af te breken. Een speciale koeltip zorgt voor de bescherming en verdoving van de omliggende huid en bloedvaten, waardoor de behandeling volledig pijnloos is.

Na 5-7 behandelingen kunnen tot 90% van de haren worden verwijderd op niet-hormonale gebieden, en zelfs 99% op andere gebieden, waardoor de behandeling zeer effectief is. Jaarlijks onderhoud wordt aanbevolen om een optimaal resultaat te behouden.

sectie ontharing

Wat kost dat dan?

Mijn Prijzen Voor Laserontharing

Deze prijzen worden per sessie berekend. Na afname van vijf sessies, bieden we de zesde sessie gratis aan.

Full Body (Laseren Naar Keuze)

€299

Armen Volledig

€99

Bovenarmen

€55

Onderarmen

€55

Schouders

€29

Benen Volledig

€174

Bovenbeen

€94

Onderbeen + knie

€94

Tenen

€14

Gezicht

Hoofd

€89

Bovenlip/kin

€19

Hals/kaak

€24

Jukbeenderen

€29

Wenkbrauwen

€24

Oren

€14

Snor

€14

Nek

€24

Bikini

Bikini

€69

Bikini Hollywood

€109

Oksels

€44

Borst + buik

€79

Borst

€44

Buik

€44

Rug

€89

Welkom bij Belleline beautysalon. Onze website gebruikt cookies om u een optimale ervaring te garanderen

Ik ben er even tussenuit

Jaarlijks verlof

Ik ben met jaarlijks verlof van 24/06 tot en met 11/07. Hierdoor ben ik telefonisch of via chat moeilijk/niet bereikbaar. Bedankt voor uw begrip en tot binnenkort!